head> Livet i prästgården: En dag i Kungsbacka

2006/10/07

En dag i Kungsbacka

Då var vi hemma igen. Det blev "På andra sidan häcken". Isak tyckte att den var himla rolig och jag satt där bredvid som alla andra pappor och åt godis. Det verkar vara en pappagrej att gå på bio med barnen på lördagar. Är det sånt man gör om man har vårdnaden varannan helg? Dom flesta verkade iallafall ha roligt ihop.
Innan bion handlade vi presenter till våra tyska vänner som vi ska hälsa på nästa vecka. Kungsmässan var proppfull med folk, så det tog sin lilla stund att få tag på presenterna. Vi köpte var sin tröja till Merit och Henrik på Polarn och Pyret. Jag blev mörkrädd när jag såg hur expediten slog in paketen: Merits tröja hamnade i en rosa pappkartong och Henriks, ja, jag behöver nog inte skriva vilken färg den kartongen hade. Urk. Så konserverar vi könsroller på bästa sätt.
Tittade in på Expert och dreglade lite framför alla digitalkameror. Familjen äger inte en sån, så därför är bloggen bildlös än så länge. Men vem vet, kanske kan den saken ändra sig framöver. Har man en blogg borde man också ha en digitalkamera. Hoppas frugan nappar på det argumentet...
Och så till sist en fotbollskommentar: Mitt tips inför kvällens viktiga match mot Spanien. Vi får däng med 2-1. Källström gör det svenska målet i 67:e minuten.

2 kommentarer:

Blogger FamiljenWilder sa...

Fixa en kamera, allra senast till jul, OK?

07 oktober, 2006 21:05  
Blogger Gunnar sa...

Den som vill kan ju tipsa frugan om att den 9 november fyller jag år...

07 oktober, 2006 21:27  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida