head> Livet i prästgården: Flytten är avklarad - och vi har internet!

2008/05/14

Flytten är avklarad - och vi har internet!





Hej igen!
Nu har vi äääänttttligen fått internet (denna gång i trådlös tappning) och jag är tillbaka här på bloggen.
Oj, oj, oj. Så mycket har hänt! Henke Larsson har petat Marcus Berg ur EM-truppen. Vi har druckit inflyttnings-champagne (se bilden), jag har varit i Finland med nya jobbet på personalresa (inklusive rysk afton och finsk tango) och Isak har gjort elva mål på de senaste fotbollsträningarna.
Men det viktiga är trots allt flytten: Det började dåligt. Regn, regn och mer regn. Inte direkt vad man drömmer om när man ska flytta. Men det hela gick över förväntan. Tre vaktmästare, en präst och två respektive ställde upp på ett fantastiskt sätt och kånkade och släpade och lyfte och plockade i ordning. Klurigast var nog pianoflytten, men tack vare Olles släp och starka vaktmästare (se bilden) gick det som hejsan.
Isak, som tidigare varit familjens mest skeptiske medlem, tyckte att det var ett härligt äventyr att flytta (se bild).
Vi har fixat och grejjat och fattat många beslut, men nu känns det faktiskt som att vi kommit i ordning ganska bra. Det är ett härligt hus med sommarstugekänsla som vi flyttat till. Men några saker fattas: Grill, lampkontakt i arbetsrummet, en bra parkeringsplats och inte minst ett bra ställe att förvara vinflaskorna på. Men allt detta kommer att lösa sig inom en snar framtid hoppas jag.
Nu bär det för min del av till Uppsala - återkommer till helgen.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Men så roligt att allt gick bra. Regn när man flyttar betyder tur har jag hört (eller var det när man gifter sig... får kolla upp det). Ser fram mot att få komma på besök. Ha det nu så bra i Uppsala och hälsa studenterna. :)

Per

14 maj, 2008 23:24  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida