head> Livet i prästgården: Hemma igen!

2006/10/13

Hemma igen!

Så var vi då hemma igen. En härlig resa till ett sommarvarmt Tyskland är över. Tack Pelle för att du både körde oss till och från flygplatsen!
Dagen startade tidigt. Vi åkte från Conny och Ulli cirka halv sex. Flygresan gick som en dans och nu är vi här. Men när vi landade på Säve blev vi förvånade. Det var 6 grader och kändes som mitt i vintern. Dom bygger om på Säve, så för att hämta bagaget gick vi in i en plåthangar utan riktiga dörrar och väntade. Till slut kom kärran med alla väskorna - och så var det självbetjäning. Kan ni tänka er. Dom bara körde fram vagnen med väskorna och så fick man gå där och slita och dra bäst man ville. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att vi hamnat i norra Sibirien. Tänk dom tyskar som kom till Göteborg för första gången idag. Undra vad dom tänkte.
Igår hände något fantastiskt. Vi var på badhuset i Köln och vet ni vad? Isak simmade 20 meter på djupt vatten. Allt det som inte gick så bra på simskolan i somras fungerade pötsligt. Han var så stolt så kan kunde spricka. 20 meter på djupt vatten, det är ju guldgrodan två gånger! Inte nog med det: Sedan var det dags att gå upp på enmeterstrampolinen. Efter lite tvekan och funderingar så hoppade han. En gång, två gånger och sedan fanns det ingen hejd på det hela. Bortsett från ett misslyckat magplask när han skulle dyka med huvudet före gick det som en dans. Nu vet man var Isak kommer att vara dom närmsta 10 åren när vi är och simmar. "Pappa, det här var det roligaste jag gjort!". Och pappa var mäkta stolt. Det är något speciellt med att se sin son övervinna hinder i livet.
Nu är vi i alla fall hemma. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, äta en god kycklingrätt och dricka Pinot Noir. Perfekt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida