head> Livet i prästgården: Fredag igen - med lista

2007/02/02

Fredag igen - med lista

Ännu en fredag går mot sitt slut. Idag var jag inte ledig (som jag brukar vara på fredagar) utan hade en begravning. Efter minnesstunden och lite skrivbordsarbete var det dags att åka och hämta bilen. Den har varit på service. SÅÅÅ tråkiga pengar, men även bilar behöver bli ompysslade ibland. Fick i alla fall nya vindrutetorkare så en viss skillnad var det när jag åkte hem igen.
Kvällen tillbringade vi i Bua hos Rebecca och Daniel - god mat och trevligt sällskap, men tyvärr ett allt för tidigt uppbrott. Isak är sjuk och har ganska hög feber så vi var tvungna att åka hem direkt efter efterrätten. Daniel hade till och med tagit fram sitt gamla Xbox för att Isak skulle ha lite sysselsättning, men inte ens det orkade sonen med. Då är han sjuk. Nu sover han och hoppas på att bli frisk till på söndag, då det är barnkalas hos Martin i Stråvalla, en tillställning han inte vill missa.
Och till sist: fredagslistan, denna gång i samarbete med hustrun. Följande fem är våra drömdeltagare i "Så ska det låta":
1. Helen Sjöholm
2. Tommy Körberg
3. Magnus Carlsson (ni vet, Barbados...)
4. Lisa Nilsson (snyggast av dom alla)
5. Robyn
Inte ens nära: Per Gessle.
Och som extrabonus: Hur många medaljer tar Sverige i Åre-VM?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida