head> Livet i prästgården: Klockan 22.14 - Melodifestivalen

2008/03/15

Klockan 22.14 - Melodifestivalen


Jaha, då var det klart. Pirelli vann. Helt okej. En schysst låt, tajta kläder och svenska flickor. Tror knappast det går hem i Europa (förutom att vi bekräftar ett antal fördomar om vårt land), men man kan inte säga att fel låt vann. Under det kommande året kommer vi att höra "Hero" typ 345676 gånger på Radiosporten, believe me.
Rongedal placerade sig än jag trodde! Kul!!! Mest rätt smak hade juryn i Göteborg: 12 poäng till tvillingarna. Sveriges framsida ligger där den alltid har legat. Efter alla år i skuggan som bakgrundssångare har Rongedalarna äntligen fått stå i rampljuset. Det var de värda.
En anonym familj i Västerås hoppas jag har insett att deras smak behöver omprövas. Svenska folket kan inte ha fel: Sjögren är en nitlott. Inse faktum. Fast Isaks svar på frågan varför han tyckte att Sjögren var kvällens näst bästa bidrag skulle ni nog gillat: "Han är sååå skön".
Special price till Björn Gustavsson och Kristian Luuk: De gjorde det kanonbra! Ingen lätt uppgift att underhålla både barnfamiljer och Sveriges HBT-community på en och samma gång.
Och så ett rykte: Någon sa att Sarah Olsson fanns på plats i Globen. Det kan väl ändå inte vara sant, eller?

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

I love Europe

Anonym Västeråsare

16 mars, 2008 21:29  
Anonymous Anonym sa...

we are part of one big family!

C'est magnific!

17 mars, 2008 08:44  
Anonymous Anonym sa...

Klart jag var där! Man är ju med där det händer :) Helt fantastisk upplevelse! Vilken stämning! Jag stod upp konstant i två timmar och klappade och sjöng och tjoade. Så det var en riktigt bra kväll!! :)
/Sarah

17 mars, 2008 08:46  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida