head> Livet i prästgården: Malmö FF - IFK Göteborg 1-1

2008/03/31

Malmö FF - IFK Göteborg 1-1


Så var det äntligen dags! Allsvensk premiär för blåvitt, denna gång mot iff iff från Danm, förlåt Skåne. Jag vet att det inte är många läsare som uppskattar mina matchreferat, men vet ni vad? Detta är faktiskt min blogg, så jag skriver om vad jag vill!. Idag på lunchen tippade jag att IFK skulle spela 1-1 borta mot di blauåe. Wallerstedt skulle göra blåvitts mål. Hur det fick? Tja, man är ju rätt grym tippare: 1-1 och Walle nickade in vårt mål. Ha!
Vi ska nog vara glada över att få med oss en pinne från Malmö. Det var en tuff match med knappt 20.000 på läktaren. Till min förvåning spelade Jonathan Berg (storebror till en viss Marcus Berg) på högerkanten (se bilden). Varför inte Sella från start? Och framför allt: Varför fick inte Tomas Olsson spela från start om han är frisk? Sådana frågor kan man ju fundera över om man vill.
Ja, nu är i alla fall premiären avklarad. Och vi gick inte ner oss. Det lovar gott....
PS. Om någon mot all förmodan orkat läsa ända hit - skriv en hälsning i "comments" så vet jag att det är någon annan än jag som bryr sig om mitt kära blåvitt.

4 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

från en göteborgare i diasporan, tillika ögonvittne till matchen, kan rapporteras att 1-1 mot m-iff-iff är framförallt Christensens förtjänst. gött att ha en adjunkt med hjärtat på rätt plats i kroppen...
/johannes

31 mars, 2008 23:37  
Anonymous Anonym sa...

Har hört från trovärdiga källor att Malmö var fullt av blåvitklädda människor igår. Skönt att få en förklaring! Haha.
/Sarah

01 april, 2008 08:39  
Anonymous Anonym sa...

jag hade inte lust att läsa i boken. Dina referat är i alla fall roligare än viss litteratur... det måste väl vara ett ganska bra betyg ändå :)

01 april, 2008 13:42  
Anonymous Anonym sa...

Det är nu det gäller att ha täckning bland alla TV kanaler, Gunnar - jag såg matchen direkt (nästan hela i alla fall) och tyckte nog att de blåe hade bäst tryck i anfallen....
Heja Blåvitt!!
pelleo

02 april, 2008 20:31  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida