head> Livet i prästgården: Avatar och restaurang

2010/01/16

Avatar och restaurang


Det blev en riktig höjdarlördag.
Efter en slapp förmiddag i huset med några måsten (fylla på spolarvätska i bilarna, diska osv) åkte vi till Varberg för att ha kul. Först var det biodags. På med 3D-glasögonen och så 2,40 timmars totalupplevelse! Det var den hemska människan mot den oskuldsfulla blå utomjordingen Avatar. Det var himla fräckt! Inte sedan början av 80-talet har jag sett något i 3D. Man kan väl konstatera att tekniken har gjort vissa framtsteg...
Efter bion gick vi till en grekisk restaurang. Vi hade mycket att prata om! Sonen var överväldigad och slog fast att Avatar var den bästa film han någonsin sett. Jag kan förstå honom.
Och så hände en riktigt rolig grej: Vi var som sagt på en grekisk restaurang. Vid bordet bredvid oss satt ett ett medelålders, ytterst korrekt par. När det var dags för dem att beställa mat säger mannen:
- Hm, jag tål ju inte vitlök.
Då var det inte lätt att hålla sig för skratt. Visst, det var synd om mannen som inte tålde vitlök, men varför väljer man en grekisk restaurang då? Greker har ju vitlök i typ allt.
Nu är vi hemma och ska snart se Sting på TV. Det blir säkert också bra. Med eller utan vitlök.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Så roligt! Har hört många andra tala om att "Avatar" är en riktigt bra film. Hoppas att vi kanske också kan se den. i dag blir det en annan film för oss "Alvin och Gänget 2".

Hoppas att ni får en bra dag.

Per

17 januari, 2010 08:28  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida