head> Livet i prästgården: Bandy och musik

2010/01/24

Bandy och musik




Söndagen går mot sitt slut. Det är en dag som gått i bandyns och musikens tecken. Låt mig förklara.
Tidigt i morse försvann frugan iväg till kyrkan. Där väntade en heldag med körsångare och musiker. I kväll var det nämligen konsert med Gospel Voices (som Helena leder) och gospelkören Rejoice från Varberg. Mer om det strax.
Sonen och jag passade på att softa järnet under förmiddagen. Efter en sen frukost bestående av pannkakor kan man ju inte begära så mycket...
På eftermiddagen åkte vi upp till Sjöaremossens isbana för att delta i det helyllesvenska "allmänhetens åkning". Jämfört med förra veckan gick det kanon. Jonas Claesson hade blivit grön av avundsjuka om han sett oss. Vi lirade spontanbandy på temat "papporna mot klabbet". Klabbet vann. Bilden visar en välförtjänt vattendrickarpaus.
Efter en eftermiddag på bandyis var det dags att bege sig till Värö kyrka och Gospelkonsert. Det var mycket folk -cirka 350 personer - som hade bänkat sig för att höra och njuta av norra Hallands bästa gospelkörer. Det var gung. Det var trummor. Det var fullt ös. Och att Helenas solosång var helt makalöst bra behöver jag nog inte ens skriva. För det vet ni. Hon är bäst. Tur för mig att hon redan är gift.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida