head> Livet i prästgården: Höstcamp med fotboll

2010/11/03

Höstcamp med fotboll

Under fyra dagar (söndag-onsdag) har sonen varit på höstcamp. Det är IFK Göteborg som bjudit in (nåja, det kostar pengar...) ungdomar 11-14 år till ett fotbollsläger.
Ni kan tänka er att Isak inte var särskilt svårövertalad. Fyra dagar på vandrarhem i Kviberg med två rejäla träningspass varje dag på konstgräs, möte med A-lagsspelare och teoripass, allt enligt blåvitts egen träningsfilosofi "Fotbollens hemligheter" utarbetad av Roger Gustavsson. Jo, jag tackar.
När vi lämnade av sonen tillsammans med Buakompisen Marcus i söndags var han kanske inte den kaxigaste, men det gick nog över ganska fort. Idag hämtade Helena honom och han är grymt nöjd med lägret. Många nya kompisar, starkare fotbollsben, ett antal signerade idolkort (favoriten är "Till Isak från Tobias Hysén") och många lägerupplevelser. Kan inte bli bättre.
Hans föräldrar har däremot haft fyra ganska jobbiga dagar. Det har varit en konstig känsla att bara vara två vuxna i huset. Tyst på nåt sätt. Och tomt. Men det är väl bara att vänja sig. Det var nog inte sista gången Isak var iväg några dagar....

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida