head> Livet i prästgården: Mycket regn blir det...

2006/11/11

Mycket regn blir det...

Denna vecka har det regnat oerhört mycket i norra Halland. Och i natt fortsatte det. Ni som varit här i Prästgården vet att det går en bäck mellan prästgården och kyrkogården, den så kallade prästabäcken. I vanliga fall kan man gå över bäcken på en stor sten, men inte idag. Vattennivån var så hög så att man knappt såg stenen. Det är nog rekord.
Hade jag haft en digitalkamera så hade jag tagit ett kort på det och lagt ut på bloggen. Men nu är det som det är och istället får ni använda er fantasi. (Hoppas jultomten läser detta och förstår mitt kvinnliga sätt att kommunicera).
Ikväll ska vi till Rune (Isaks doppräst) på utflyttningskalas. Han lämnar tjänsten som kyrkoherde i Landvetter för att flytta till Torsås. En kväll i Landevetter prästgård brukar alltid bli ett gott mat- och dryckminne. Men så har han också drygt 400 flaskor i sin källare (bland annat har den rackaren 4 ex av "Penfold´s Grange" i Australienhyllan. Den som vill kan ju kolla på www.systembolaget.se vad en sån går loss på). Helena och jag får väl göra "sten-sax-påse" om vem som ska köra hem ikväll...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida