head> Livet i prästgården: En jul i backspegeln

2006/12/26

En jul i backspegeln



Så här på annandagens afton börjar det bli dags att göra en sammanfattning över julen.
Vi har haft en härlig jul här i prästgården. Gudstjänster har varvats med besök och gemenskap. Mamma Karin har varit här några dagar och delat gemenskapen med oss. På julafton var Sarah, Andreas, Eva och Pelle här och idag kom dessutom Elna och Lennart (tillsammans med övriga redan nämnda). Mycket god mat och dryck, som sig bör. Enda felet var att familjen Wilder inte var här - men vi var hos er i tanken!
Tomten kom även i år och han hade med sig spännande saker. För er som följt bloggen är det ingen överraskning att jag önskat mig en digitalkamera - och jag fick en! Tomten har tydligen varit i Japan och hämtat klappar. (Eller mer realistiskt men tråkigare:
Kameran är Helenas och min present till varandra denna jul. Vuxenpoäng, någon?). Så med premiär idag hoppas jag kunna förmedla inte bara ord utan också bilder från livet i prästgården.
De två första bilder vi ser är:
1) Det första kortet någonsin med min nya vän Nikon Coolpix S9: Isak framför sina julklappar, med Pokémonkort i handen.
2) Ett Munkedalsinspirerat pepparkakshus, signerat min hustru (fick hennes tillåtelse att publicera detta mästerverk).

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Det verkar som om ni haft en fin och härlig julhelg. Det har vi också haft även om vi varit lite förkylda och hostiga. Vi ser fram mot att träffa er om en dryg vecka och fortsätta/avsluta firandet tillsammans.

Kul att ni äntligen fått en digitalkamera. Vi ser fram mot att följa er vardag i ord och bilder.

27 december, 2006 09:09  
Anonymous Anonym sa...

Till Helenas tröst över pepparkakshuset vill jag bara säga att 100% av de hus jag sett i år har sett ut percis som erat. Visserligen har jag bara sett ett annat men det blir ju 100% om jag räknat rätt i förkylningsdimman. Det har tydligen varit för fuktigt i luften, men det är ju tanken som räknas!

27 december, 2006 14:48  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida