head> Livet i prästgården: Fotbollsträning

2008/06/11

Fotbollsträning

Kan ni gissa vem som inspirerade dagens första övning på träningen med P9?
Låt mig förklara övningen så tror jag ni kan lista ut vem...
Inkast från höger i höjd mes straffområdet, möt bollen och vänd upp, slå en pass till en spelare strax framför dig som väggar tillbaka. Slå en hård högervrist och sikta mot bortre krysset.
Alla, jag menar ALLA, ville vara Zlatan på dagens träning. Inte så konstigt med tanke på matchen igår. Vi tränare lurade en stund på att försöka omvandla Petter Hanssons mål till en övning men vi insåg ganska snart att det inte skulle gå. Man kan helt enkelt inte öva sånt - det bara händer.
Skönt att vara hemma på mellanlandning. Men imorgon är det dags igen för nästa utflykt. Efter prästexamen i Domkapitlet bär det av till Helsjön (igen!) med de 12 som ska prästvigas på söndag. Vi ska ha en mini-retreat och ladda inför helgens höjdpunkt. På fredag (då jag kommer hem sent, för det är middag hos biskopen med prästvigningsgänget) ska vi ha myskväll med familjen, för sedan är det Helenas tur att åka bort. Hon ska hälsa på Sarah i Lund (och gå på lärarfortbildning) några dagar. Tur att vi kar kort på varandra i plånboken...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida