head> Livet i prästgården: Väröbacka/Norvalla - Varbergs Bois 4-2

2010/06/05

Väröbacka/Norvalla - Varbergs Bois 4-2

Så har vi spelat den fjärde seriematchen för året med P11-12. Denna gång var det hemmamatch mot "storebror" från stan, dvs Varbergs Bois. I och med att deras herrlag spelar i div. 2 har även ungdomslagen rykte om sig att vara väldigt bra.
Inför matchen gjorde vi några justeringar jämfört med tidigare. En av killarna som brukar spela på topp fick starta som back. Och han gjorde det hur bra som helst! Dessutom såg han ut att trivas och efteråt sa han att det var riktigt kul att spela back. Det gjorde att sonen (som alltid med nr 7 på ryggen...Christiano Ronaldo, ni vet) kunde starta på topp - en ny position för honom. Och det kunde inte börja bättre. Efter några minuter drog han in ett skott vid vänstra stolpen. 1-0 till hemmalaget!
Matchen böljade fram och tillbaka och vi som stod bredvid fick se riktigt fint passningsspel och två målvakter som var riktigt, riktigt bra. 2-0 i paus kändes ganska rättvist. I början av andra tappade vi lite av initiativet och Bois:arna kom igen. 3-2 med några minuter kvar...men sen drog vår nummer 10 in ett hårt skott i bortre och saken var biff. 4-2 och andra segern för året var i hamn.