head> Livet i prästgården: Värö/Norvalla - Fjärås 3-3

2010/08/21

Värö/Norvalla - Fjärås 3-3

I våras åkte P11-12:orna till Fjärås och åkte på storstryk på fotbollsplanen med det passande namnet "Leråkra". Inget snack om saken: Fjärås vann den matchen rättvist. Idag var det dags för returen på Värö IP och snacket i förväg bland killarna gick mest ut på att "Fjärås är så himla bra, vi har ingen chans".
Tyvärr kunde jag inte vara med idag (jag har en vigsel i Bua om en liten stund) så jag har endast fått en matchrapport via mobil direkt efter matchens slut.
I halvlek stod det 2-1 till bortalaget. Värö/Norvalla hängde tydligen med huvudena och risken var överhängande att andra halvlek skulle präglas av uppgivenhet. Men tydligen tog dom sig samman och gjorde 2-2. Med några få minuter kvar gjorde Fjärås 3-2 och i alla fall föräldrarna vid sidan hade gett upp.
Nu måste jag göra en liten utvikning: På veckans träningar har vi övat en sak extra mycket: Hörnor. Vi har nämligen knappt gjort ett enda mål på hörna, samtidigt som vi har släppt in en hel del hörnmål. Så vi har verkligen gnuggat hörnor i veckan!