head> Livet i prästgården: Dagens modigaste kille

2007/01/17

Dagens modigaste kille

Idag går priset för modigaste kille till...Isak. Han har nämligen varit på jazz-dans, en mycket tjejdominerad tillställning. Innan vi kom dit var han både nervös och spänd ("pappa, det blir säkert pinsamt"), men han gjorde det! Vi var där på prov för att se hur det är. Jag vet inte om han vill fortsätta, han har inte bestämt sig än, men jag tror att han tyckte det var roligt.
Det där med tjej- respektive killaktiviteter sitter djupt, redan hos en 7-åring. Isak, som länge varit "allergisk" mot rosa, fick nog övertala sig själv ganska så mycket innan han undrade om han fick prova på jazz-dans. Och idag har vi varit där. Jag tycker det var bra gjort av honom. Återstår att se om han fortsätter i dansbranschen...

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hej från Alingsås.

Modigt och tufft av Isak att prova dansen. Kan berätta att vår Oskar provade Hip-hop förra terminen och tycker nu att detta är jätteskoj. Han och klasskompisen var modiga och uppträdde på avslutningen inför fullsatt aula på gymnasieskolan. Jubel när de coola killarna i keps/vit skjorta och slips gjorde entré. Bättre självförtoende på skoldansen blev det.

Läser även fredagslistan idag söndag, lite försent att svara nu men Spandau Ballet är namnet på bandet. Ja tror det var typ -84 på Lisebergsteatern jag såg en konsert. De var ju sååå snygga.

Härligt med snö. Oskar byggde en borg i går som nästan regnade bort tyvärr, men kunde ju fortsätta bygga idag. Rikigt go kramsnö. Gröna gräsränder på baksidan där snön rullats.

Ha de gott!

Hälsar familjen
genom Karin

21 januari, 2007 14:56  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida