head> Livet i prästgården: Grattis Elna!

2007/03/18

Grattis Elna!


Vill börja detta söndagsinlägg med att skicka ett stort GRATTIS till Elna Jedvert (Helenas mormor) som fyller jämt idag! Vi i Värö önskar dig allt gott och hoppas att du har haft en härlig dag tillsammans med de dina. Vi har varit hos dig i tankarna idag!
Själv har jag också varit på födelsedagsuppvaktning idag, men av ett helt annat slag. En församlingsbo fyllde tresiffrigt och det ville församlingen uppmärksamma. Så Rune (kyrkorådets ordf.) och jag åkte dit med en blomma och en hälsning. Tänk att vara född 1907. Dagens födelsedagsbarn var ungefär lika gammal som jag är nu det året andra världskriget började. Det ger verkligen perspektiv på saker och ting.
Och så en sista kommentar: Idag har jag bytt till sommardäck på våra bilar. Det är verkligen det ultimata vårtecknet. Äntligen slipper man höra smattret från dubbarna (och så lär bilarna dra mindre bensin med sommardäck). Ett stort tack till vaktmästarna som lånar ut sina lokaler/apparater för däckbyte. Det går sååå mycket enklare tack vare det.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida