head> Livet i prästgården: Supersöndag för Isak

2007/08/19

Supersöndag för Isak




Vissa dagar blir så där bra som dom egentligen bara kan bli på film. Idag har Isak haft en sån dag. Man skulle kunna beskriva den som en trestegsraket.
1. Fotboll. Sammandrag med U8-laget. Hittills i år har laget spelat en oavgjord match och förlorat resten (typ 7 gånger). Men idag fanns chansen att vinna. Mot Norvalla - grannlaget, alltså ett riktigt derby, idel klasskamrater i motståndarlaget. (Det får ju som bekant inte förekomma prestige när 8-åringar spelar fotboll, men hade det trots allt funnits prestige så hade detta varit en sån match...). I 2*15 minuter kämpade och slet båda lagen. När domaren blåste av stod det 3-1... till Väröbacka GIF. Äntligen seger! Alla i laget var glada...och gladast av dem alla var nog den rödhårige tremålsskytten. Ja, det var en sån dag idag. Allt stämde för Isak. Vinst och hat trick. Bild 1 visar Anton och Isak påväg mot motståndarmålet, bild 2 visar hur Isak (lagkapten) tackar Norvalla och domaren för en god match.
2. Vuxenkalas. Direkt efter fotbollsmatchen var det dags för vuxenkalas hemma i prästgården. Som ni kan se på bild 3 visste glädjen inga gränser vid presentöppnandet. Star-Warslego, pruttkudde, resväska, slajm och en hel del saker till. Lyckan fortsatte att le mot Isak.
3. Just i denna stund sitter Isak tillsammans med sin mamma (jag har lovat att diska, men jag fastnade vid datorn som ni märker...) och ser på Harry Potter 4, en av dagens presenter. Det är en film som Isak har längtat såååå länge efter att få se. Och idag, denna supersöndag, blev det verklighet.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

grattis Gunnar till en toppendag.

19 augusti, 2007 19:44  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida