head> Livet i prästgården: Vi var där - IFK Göteborg vs Brommapojkarna 0-0

2007/09/02

Vi var där - IFK Göteborg vs Brommapojkarna 0-0


Premiär för Helena Ledwon - aldrig har hon varit på Ullevi tidigare, men idag var det äntligen dags: Isak hade fått tre matchbiljetter i födelsedagspresent och idag skulle IFK spela skiten ur jumbon Brommapojkarna. Som klacken sjöng "Guldet ska hem till Göteborg". Men. Tja, fotboll är ju fotboll. Det blev 0-0. En riktig skitmatch. Det var snedsparkar, det var tveksamma domarbeslut (jag vet, det är domaren som dömer, men ändå...), det var årets sämsta publiksiffra. Det var sjuka och avstängda (för många gula kort) nyckelspelare. Det var bedrövligt. Gustav Svensson gjorde årets sämsta match på mitten. Mouradona gick mest och viftade med armarna. Selakovic verkade delta i gångtävlingen i Osaka. Men ändå, vill man vinna SM-guld ska man vinna mot pojkarna från Bromma.
Glädjeämnen?
Ja, tre stycken:
1: Helena tyckte det var kul med fotboll live. Det var nog inte sista gången vi fick med henne till Ullevi. ÄNTLIGEN!
2. Matchens sensation: Blåvitt spelade med Niklas Bäckroth på topp. Varför är detta märkvärdigt? Killen är 15 år! Fatta! Den yngste spelaren genom tiderna som spelar en allsvensk match. Och han fick applåder så fort han rörde bollen. Dessutom var han faktiskt en av de bättre spelarna (se bilden).
3. Har i och för sig inget med fotbollen att göra, men Volvon är verkligen snål. Nu har vi kört 400km på samma tank och nålen har inte nått mittsträcket än. Det är riktigt, riktigt roligt, till skillnad från matchen.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

När får man se bilen på bild då??
/Rebecca

04 september, 2007 10:22  
Blogger Gunnar sa...

Det behövs inte...du har väl sett det blåaktiga strecken som schwischar förbi på Bua-rakan då och då. Det är så nära en bild man kan komma...

04 september, 2007 17:27  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida