head> Livet i prästgården: Loppis

2008/01/26

Loppis

Ännu en dag som gått i flyttens tecken. Vi har bestämt att anordna en Loppmarknad här i Prästgården för att "avyttra" allt från köksprylar till möbler som vi inte kommer kunna ta med oss till nya huset. Idag har vi gått igenom köket. Och ikväll (medan Helena och Isak ser på Harry Potter) tänkte jag gå igenom skönlitteraturen. Det blir tufft. Det är nog det svåraste jag vet - att slänga/göra sig av med böcker. AHHHH!
Loppisen blir den 8 mars - vi bjuder på kaffe och Isak lovar att ordna med ett lotteri. Det blir en höjdardag. Nu gäller det att scanna av huset och få fram "råvarorna" inför denna stora begivenhet. Operation "hej-då-prästgården" rullar vidare...

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Var igår (lö) till Återbruket med en säck böcker. De sorteras inte ens som "Papper" eller "Kartong" utan som "Brännbart". Hemska tanke. Jag förstår inte hur man kan komma på något som sjukt... Och 27 januari som är Förintelsens minnesdag och allt. Men det är i.a.f. skönt att veta att kunskapen kommer värma lite.

Hoppas att det går bra att sortera ut era böcker och att loppisplanerna snart övergår i inbjudningar/annonser på Zackrissons och i församlingshemmet.

Per

27 januari, 2008 01:12  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida