head> Livet i prästgården: Lista

2009/02/01

Lista

Det finns ju en gammal tradition att då och då presentera en lista över intressanta ämnen här på Livet i prästgården. Vad passar bättre än att ta upp denna fina sed med en lista på temat "saker man kan göra i väntan på den allsvenska premiären i april".
5: Hålla koll på Arsenals framfart i Premier League.
4. Inbilla sig att hockey är lika intressant som fotboll. Samtidigt vet alla vettiga människor att Elitserien i hockey endast är ett slags bedövningsmedel för att överleva vintern i avvaktan på riktig sport.
3. Gå in på HIGABs hemsida och se hur den nya Gamla Ullevi sakta men säkert växer fram. Det blir en otrolig känsla att gå på första matchen på nya arenan!
2. Läsa "Offside", världens bästa fotbollstidning.
1. Bloggen "Bara ben på Glenn Hysén" - se länk till höger. Detta är en fantastisk mötesplats för alla oss som bryr oss om blåvitt. Här kan man läsa om nyförvärv, arenafrågor, försäsongsträning och annat viktigt. Under vintern har man kört en kavalkad över de 100 bästa fotbollsklippen på You Tube. Grymt! Just nu har man hunnit till plats 50 och vi har redan sett Zlatans klack mot Italien, Roberto Carlos världsberömda skruv-frispark och mycket annat fotbollsgodis. Undra vilket klipp som kommer på 1:a plats?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida