head> Livet i prästgården: Ledwon i startelvan *2

2009/05/05

Ledwon i startelvan *2

En smått osannolik rubrik - men den är sann. Denna vecka ska Ledwon vara med i en fotbollsmatch två gånger. Såhär är det:

På fredag spelar Ledwon senior prästfotboll på Heden. Det blir en match som ger ordet prestige ett nytt ansikte. Vad sägs om ett lag med präster från Stockholm som kommer till Göteborg för att möta ett prästlag från Sveriges framsida? Jag säger bara oj, oj, oj. Så om du är intresserad: Välkommen till Hedens konstgräs på fredag kl. 16.30. Det spelar ingen roll om du är resesäljare med en V70, förtidspensionär, teologistudent eller bara allmänt intresserad. Om inte annat kan du få dig ett gott skratt...

Nästa match blir på lördag. Då spelar Ledwon junior sin första seriematch någonsin. Inga sammandrag längre utan en rak serie med match varje vecka i 14 omgångar. Matchen på lördag är på Värö IP kl. 11.00 och det är Väröbacka/Norvalla som tar emot 11:årningarna från Grimetons IK. Jo, 11 år, sonen spelar ju med P11 denna säsong. En preliminär laguppställning kan man få genom att skicka ett sms till min privata mobil. Ur ett ledwonskt perspektiv blir mittfältet extra spännande att följa. Och stackars den spelare som spelar till höger på Grimetons mittfält, han kommer att få jaga boll som han aldrig gjort förut, tro mig!

Men först...Arsenal mot United ikväll. Frugan har extra körövning. Gissa vad junior och senior Ledwon ska göra? Chips, någon?

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Hm,,,
MU vann med 3 - 1....
vem vann vadet??
pelleo

07 maj, 2009 20:11  
Blogger Gunnar sa...

Du

07 maj, 2009 20:19  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida