head> Livet i prästgården: När katten är borta...

2009/09/23

När katten är borta...

....dansar råttorna på bordet.
Med tanke på att råttorna är ett smeknamn (nåja...) på ett fotbollslag och dess supportrar som hör hemma i Solna haltar rubriken något. Men ändå. Frugan är på resande fot med sina studiekamrater. De är i Trollhättan för att lära sig mer om socialpedagogik under två dagar. Vad ska vi pojkar göra då i all vår ensamhet här hemma en hel kväll? Jag vet! Vi åker till svärfar/morfar och tittar på Örebro SK - IFK Göteborg.
Uppdatering 22.44:
Matchen slutade 0-0. Den måttligt intresserade fotbollskonsumenten skulle nog säga att det var en riktig skitmatch. Nästan inga målchanser och mest spel på mittplan. Nu definierar jag mig inte som "måttligt intresserad". Jag skulle hellre beskriva matchen som en intressant kamp mellan två viljestarka lag som läste sönder varandra. Ni vet, en sån där match där man är mer rädd för att förlora den poäng man har snarare än att man hoppas på att blåvitt ska lyckas göra ett mål och ta tre pinnar. Och nu har Ragge fem gula kort. Inte bra. Läge att ta det sjätte i matchen innan den mot HBK hemma?
Och så till sist ett stort tack till svärfar/morfar för fotbollsbuffén i källaren. En väl avvägd balans mellan sött och salt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida