head> Livet i prästgården: Helg i med- och motgång

2011/02/13

Helg i med- och motgång

Det har varit både upp och ner denna helg. Som livet i miniatyr helt enkelt.
En höjdpunkt var lördagens bandymatch. Sunväras P12:or mötte Kareby på Sjöaremossen. Strålande sol, minus 2 och helt vindstilla. Detta var bandyförutsättningarnas jackpot. Sonen var med och gjorde sitt första mål i en riktig bandymatch! Han höll sig framme på en målvaktsretur och hängde in bollen behärskat. Sunvära hade lite mer fart under skridskorna så det blev seger med relativt god marginal.
Framåt kvällen (som tillbringades framför Melodifestivalen på TV...sista låten var bäst!) gick stämingen från dur till moll. En sjukdom som är vanlig vintertid drabbade plötsligt sonen. Så i natt har vi inte fått sova så mycket. Med tanke på att både frun och jag skulle jobba idag så var det...sådär kul. Men mest synd var det naturligtvis om sonen. Nu mår han bättre, men fotbollsträning är inte att tänka på.
Dagens arbete bestod för min del av en gudstjänst i Stråvalla och sedan högmässa med dop i Bua. Det var kul! Inte minst att få tjänstgöra den något udda söndagen "6:e söndagen efter trettondedagen" kändes bra. Nästa gång den infaller är om över 30 år. Allt beror på att påsken är så extremt sen i år, därför kan man klämma in ytterligare en söndag innan det blir fasta.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida