head> Livet i prästgården: Bloggpaus

2011/06/27

Bloggpaus


Semestertider är projekttider. Vi har bland annat fått för oss att göra om det f.d Playstationrummet till en klädkammare modell större. Ett första steg är att måla tak ock väggar. Och då måste man ju tejpa listerna med maskeringstejp!
Semestertider är också bloggpaustider. Jag återkommer nån gång i augusti med nya inlägg. Tills dess: Guds frid och njut av sommaren!

2 kommentarer:

Anonymous Helgi sa...

Hej!

Så du tar paus från bloggandet, men inte från byggandet?

Jag tycker du i alla fall bör skriva lite om byggandet på ett byggforum. Jag kan erbjuda en morot.

Hör av dig på mejl så berättar jag mer! helgibyggla@gmail.com

Vänliga hälsningar
Helgi

28 juni, 2011 09:35  
Anonymous Salle sa...

Har sutttit på balkongen och lyssnat på Iron Maiden, vet att det inte är din kopp te, men Maiden fick mig att tänka på min uppväxt. Sagt och tänkt. Med gittarrsolon, Bruce Dickinsons röst i bakgrunden och Google framför mig satte jag igång. Ganska snart hittade jag hit och sedan har jag suttit och läst... Läst och lyssnat på distade gitarrer, pukor och Steve Harris basgångar. Även klunkat ner ett par glas gott rött (jag erkänner!)... Samtidigt som jag mest imponerats av ditt bloggande. Konserten är över sedan länge, men jag sitter här och läser och inser att tröttheten börjar få överhanden på mig. Innan jag går vill jag dock säga att du bloggar bra och verkar ha ett harmoniskt liv. Fortsätt så.

I will be back.
/Salle

02 juli, 2011 00:24  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida