head> Livet i prästgården: Badminton

2006/10/20

Badminton

Igår kväll spelade jag, som nästan varje torsdagskväll, badminton. Torgny från Bua och jag åkte in till dom andra i Old Boys-gruppen. Det blev en tung afton. Vi spelade dubbel i olika konstellationer och efter totalt 6 set hade jag inte vunnit ett enda. Att åka på däng i 6 raka set är inte kul, men man får intala sig, för att citera Karlsson på taket, att "det är en världslig sak".
En mer himmelsk sak blir det förhoppningsvis här i Värö kyrka på söndag. Då kommer biskopen hit på visitationsmässa. Hela kontraktet ska fira gudstjänst här. Idag har vi varit och ställt iordning för 220 körsångare och kyrkkaffe med matmuffins till en full Värö kyrka. Vaktmästare och kyrkvärdar har mycet att göra. Men det ska nog bli fint. Det kommer bilder med mera på församlingens hemsida, www.svenskakyrkan.se/varo. Klicka på länken till höger så kan du redan nu läsa lite om det.
Ikväll är vi bortbjudna till den nye kyrkoherden i Himledalens församling, Andreas Patriksson. Hoppas det blir trevligt. Dom bor i prästgård och har pingisbord, så chansen finns att vi kommer att känna oss som hemma...

2 kommentarer:

Blogger Gunnar sa...

Jag har en koreansk variant som - om den går hem - sitter längst ut vid sidlinjen. Otagbar om den inte går i nät, vilket den gjorde mest hela tiden igår.

20 oktober, 2006 21:37  
Anonymous Anonym sa...

Det här var roligt Gunnar! Vilket festlig blogg! Kanske skulle man göra detsamma från livet här! "Livet i kommuniteten på Bjärka..." Från cell 20 i systrarnas klausur.
/Therese

21 oktober, 2006 14:54  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida