head> Livet i prästgården: Göteborg

2006/10/28

Göteborg

Idag har vi varit i Göteborg. Det regnade, det var mycket folk (lönehelg) och det var alldeles underbart. Göteborg är en härlig stad. Det känns som hemma. Vi handlade lite grejjer, bland annat några kanonbra CD-skivor med kristen modern musik. Sedan åt vi pizza. En annan sak vi köpte var nya vinterskor till Isak. Dagens fråga: Hur mycket pengar ska man lägga på en 7-årings vinterkängor? För vår del slutade det med att större delen av oktober månads barnbidrag rykte all världens väg. Men har man en aktiv son som förväntas klättra i snöhögar hela vintern så hoppas jag att det är en god investering. Isak (som har börjat få veckopeng, 20 spänn) investerade istället i två paket Pokémon-kort. Han var överlycklig!
Dagen avslutades med middag hos farmor Karin i Sävedalen: Köttgryta med potatismos. Damerna fick ett Rioja-vin till detta medan kvällens chaufför drack lättöl.
En härlig ledig lördag går mot sitt slut. Imorgon ska vi uppvakta prosten som fyller 50. Kan nog bli en maffig buffé i Lindbergs församlingshem. Mer om det imorgon. God natt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida