head> Livet i prästgården: Adventskalender 25 kr

2006/12/04

Adventskalender 25 kr

Ända sedan jag var liten har vi haft en adventskalender som man kan vinna på (visst känns det som att den alltid har kostat 25kr!). Ni vet, en sån där som man kan köpa av småkillar från den lokala idrottsklubben. Förr, hemma i Sävedalen, hette den GDIF´s eller SAIK´s adventskalender, här i Värö står det BUA IF på den. Priserna brukar vara presentkort på den lokala ICA-affären eller något i den stilen. På Lucia och jul kan man vinna nåt lite häftigare, typ en MP3-spelare eller ett fiskespö från ABU (förr vann man en freestyle). Ni har säkert liknande kalendrar hemma; Från Alingsås HK, Bromma simklubb eller Onsala BK. Men det är en sak jag undrar: Är det någon som någonsin vinner på dessa kalendrar? Så många luckor jag öppnat, så många "vinst-siffror" jag läst bland de små radannonserna i tidningen. Men aldrig att jag vunnit något. Är det någon som känner någon som har vunnit något på en sån här kalender? Hör gärna av er och berätta. Jag vill så gärna tro att "vinstvärde cirka 40%" stämmer. Men man undrar ju.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

i år har jag för första gången köpt en kalender man kan vinna på. Jag har öppnat 4 luckor - ingen vinst hittills. lite besviken men har hoppet kvar.

04 december, 2006 20:58  
Blogger Gunnar sa...

Efter 400 luckor börjar man faktiskt ge upp hoppet. Men som den lottoman jag är - bakom nästa lucka kan ju vinsten dölja sig så jag ger inte upp!

05 december, 2006 22:57  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida