head> Livet i prästgården: Blogg-fasta

2007/02/11

Blogg-fasta

Även om den ordinarie fastan inte börjat än kommer "Livet i Prästgården" att gå i ide under en vecka. Jag får helt enkelt fasta från bloggandet. Det är bara delvis självvalt. Den kommande veckan kommer nämligen inte att ge något tillfälle till bloggeri. De första dagarna i veckan förvandlas nämligen rummet där iMacen står till gästrum. Vi får besök från England, det är Steve, Sue och deras yngsta dotter Ruth som kommer hit. Det ska bli kanonkul! För att Ruth ska känna att hon har ett eget rum tänker jag hålla mig borta från datorn så länge våra engelska vänner är här. Sedan bär det av till Branäs resten av veckan. Jag återkommer med nya inlägg om en vecka - då lär det finnas mycket att berätta.
Jag avslutar dagens inlägg med ett citat från Isak. Om detta hade yttrats på en fotbollsplan bland jämnåriga hade det varit elakt och krävt en tillsägelse. Men nu fälldes kommentaren i en fotbollsmatch där Isak spelade i samma lag som sin mor och motståndet bestod av mig. När Isak skulle sätta igång spelet ropade han till Helena: "Om du råkar få bollen - passa mig!".
Vi hörs om en vecka!

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Kanske innebär det att ni inte hinner läsa detta i tid men jag ville bara få önska er en riktigt härlig skid-semester. Njut av snön och den varma chokladen men var förskiktiga... minsta fall kan gå illa... (från en som vet)

13 februari, 2007 16:22  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida