head> Livet i prästgården: IFK Göteborg - Kalmar FF 3-2

2007/06/17

IFK Göteborg - Kalmar FF 3-2

Slutet gott - allting gott. Det här har varit en lång dag med många ingredienser. Konfirmation i Värö kyrka, derby mellan Väröbacka GIF och Bua IF (3-3, Helena och Isak var där!), pastorsadjunkt Maria Lifs första mässa i Stråvalla kyrka (jag var där!) och så match på Ullevi mellan blåvitt och Kalmar. Det var mycket som kunde gått snett idag. En konfirmand hade kunnat svimma, derbyt på Värö IP kunde regnat bort. Maria Lif hade kunnat komma av sig i mitt i prefationen. Blåvitt kunde spelat 2-2, för det var resultatet vid 90 minuter. Kalmar kvitterade på en frispark när det var 10 minuter kvar av matchen. Det var liksom upplagt för att tappa poäng. Men detta var inte en sån dag. Inga avsvimmade konfirmander, inget regn, inga missade prefationer - och blåvitt gjorde mål på övertid! Jonas Wallerstedt nickade in segermålet i 92:a minuten. Allt detta känns bara såååå bra. Jag lär somna med ett leende på läpparna ikväll.