head> Livet i prästgården: Sommarlov (på riktigt!)

2007/06/15

Sommarlov (på riktigt!)



Nu är det här - sommarlovet. Idag var det skolavslutning. Eller rättare sagt skolavslutningar. Isak fick följa med sin pappa på jobbet idag (att vara på fritids kändes inte så aktuellt, förra året var Isak ensamt barn där på skolavslutningsdagen). Jag hade blivit ombedd att medverka på Buaskolans avslutning, trots att man valt att inte vara i kyrkan (för liten...) utan i gympahallen. Jag skulle hålla ett tal till avgångsklassen. Det innebar att Isak och jag fick gå på två avslutningar, först i Bua och sedan i Väröbacka.
I Värö har vi som bekant en stor kyrka, så där ville skolan gärna vara. Det ena kortet visar när F-3 sjunger "Idas sommarvisa" (ser du Isak?) och det andra kortet ska vi inte visa för Räddningstjänsten. Vårt brandtillstånd är på 700 personer och, ja...hm...alltså...det går liksom inte att säga till mormor att hon inte får komma in i kyrkan när hennes älskade barnbarn ska gå ut 9:an.
Själv hade jag bästa videofilmsplatsen av alla pappor. Vem, förutom kyrkoherden, kan sitta uppe i predikstolstrappan och filma och ta kort på skolavslutningen??? Jaja, nån löneförmån ska man väl ha när man tvingas jobba på skolavslutningen.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

hej!!
jag blir så sugen på att träffa er och mitt lille gudbarn när jag läser eran blogg om er vardag!! Träffa fotbollsidoler, skolavslutning och den efterlängtade studsmattan!! Kan det bli mer sommar? Hoppas vi ses snart!!

tusen kramar Jenny

18 juni, 2007 21:07  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida