head> Livet i prästgården: Fredagslistan - semesterspecial

2007/07/27

Fredagslistan - semesterspecial






Hej igen allihop. Vi är hemma efter en veckas sverigeturné. Först Västerås, sedan Täby och sist Spånga. Vi har firat Ebbas 5-årsdag, badat i Mälaren, köpt pendeltågsbiljetter via SMS (sant!), åkt Vilda Musen på Gröna Lund och mycket mer. Fredagslistan består denna vecka av en kavalkad av bilder från resan. De kommer i kronologisk ordning - och er uppgift är att rösta på en favorit. Lägg din röst under "comments".
Bild 1: Isak äter pizza på Restaurang Victoria i Skara. Skara är inte en stad, det är en håla (trots domkyrka). Vi letade och letade men tror ni att vi hittade centrum? Icke. Men pizzan var god.
Bild 2: Per, Gunnar, Isak och Ebba tog en tur på Mälaren för att bada, äta glass, äta pannkakor och låta kvinnorna i våra liv få lite tid för sig själva (de hävdade att de skulle förbereda eftermiddagens 5-årskalas men vi vet sanningen. Medan Per och jag tog hand om barnen drack Jenny och Helena te, pratade om barn/barnuppfostran, diskuterade relationer och lapade sol i radhusträdgården. Eller?)
Bild 3: Efter ett långt kalas behöver man svalka sig lite. Isak (och Per!) ställde upp som rörliga måltavlor i den roliga leken "spruta vatten". Succé!
Bild 4: Trots ihärdigt regn hälsade vi på hos kungen och slivia, förlåt, Silvia på Drottningholm. Schysst kåk!
Bild 5: Vi besökte Gröna Lund tillsammans med Karin, Magnus, Agnes och Ebba (gamla kompisar som bor i Täby). Bland alla åkattraktioner och chokladhjul hittade vi dessa fula häxor. Uääähhh....
Har du någon favoritbild? Skriv nummer och motivering under "comments".

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

självklart bild nr. 5. det har alltid varit något mystiskt över helena och isak... nu vet jag vad!!:) jag gillar verkligen Isaks min!

28 juli, 2007 14:23  
Anonymous Anonym sa...

Absolut bild nr 5! Underbart spelevinkande! :)
/Sarah

30 juli, 2007 09:08  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida