head> Livet i prästgården: Julpyssel

2007/12/21

Julpyssel


Nu julas det på nåt så alldeles i prästgården. Granen har kommit in (visst blev den ganska fin?) och julprylslådan har tagits fram ur förrådet. Nu är Isak så stor så han börjar få något nostalgiskt i blicken när han plockar upp gamla dagispyssel (mest bestående av bomull, toapappersrullar och flörtkulor...). På stereon kör vi Lars Vegas Trios julskiva (tack Per!) och pappa Gunnar dricker årets första julöl. Helt enkelt en härlig, mysig julpysselskväll.
Jag vill också passa på göra lite reklam: Per Wilder ordnar, så vitt jag förstår, återigen en "julgransutställning" på sin blogg. Gå in på www.familjenwilder.se/bildblogg.html och klicka dig fram till bilddagboken så kan du se resultatet. Maila gärna en bild på din julgran till per.wilder@gmail.com, även om du inte känner Per. Han vill få in så många bidrag som möjligt (antar jag).

3 kommentarer:

Blogger FamiljenWilder sa...

Det stämmer att jag tycker att det skulle vara kul om vi kunde samla så många bilder som möjligt. Här kommer man att kunna se dem som ett bildspel. Kanske kommer man vara tvungen att scrolla ner lite men där kommer det hur som helst att vara.

Skicka ditt bidrag till per.wilder

21 december, 2007 19:36  
Blogger FamiljenWilder sa...

Hoppas det blir rätt med mailadressen nu då... KLICKA HÄR ISTÄLLET--->
Per Wilder

21 december, 2007 21:54  
Blogger FamiljenWilder sa...

Nej det fungerar inte att posta länken till mailen... undrar varför

21 december, 2007 21:55  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida