head> Livet i prästgården: Lund

2008/01/29

Lund

Åter hemma efter ett drygt dygn i Lund. Det var en riktig höjdare! Vänligt mottagande från studenterna, trevligt hotell, gratis lunch (studierektorn på Pastis bjöd!) och en härlig mässa i kapellet på kvällen - kan inte bli bättre. Det har varit väldigt givande och intressant att möta prästkandidaterna som läser för Göteborgs stift i Lund. Jag fylls med hopp inför vår kyrkas framtid.
Då jag de senaste veckorna fått betydligt fler besökare på bloggen än tidigare misstänker jag att både en och annan student googlat mitt namn och hittat hit - välkommen! - och då vill jag passa på att säga att jag känner mig väldigt välkommen till mitt nya jobb tack vare er.
När det gäller Lundaresan så var det bara ett problem: Det visade sig att jag inte har Sarahs och Andreas nummer i mobilen. Kan ni inte höra av er så jag vet hur jag ska bjuda in mig själv på middag/drink/restaurangsällskap nästa gång jag är i Lund?! SMS:a till 0706-112131. Tack på förhand!

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

...lurigt, lurigt; kan det ha med Sveriges match mot Brasilien i slutet av mars (50 års jubileum från 1958) - och sponsrat av nån sand-stat...?
pelleo

30 januari, 2008 18:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida