head> Livet i prästgården: En helg i backspegeln

2009/03/01

En helg i backspegeln

Schvisch så var det söndag kväll, på väg mot måndag. Tänk att det som känns som en evighet fredag eftermiddag kan gå så fort.
Det hela började med taco-mys-såskadetlåta i fredags. Undra hur många barnfamiljer runt om i landet som fick vara med om det?
Lördagen startade med räkningsbetalning före frukost. Nån gång ska man ju göra det också. Februari är CSN-månad så det sved lite mer än vanligt...
Resten av lördagen gick i ledighetens tecken. Långpromenad, besök av farmor (inkl en trip till Varberg), Jamie Oliver-inspirerad middag och melodifestival. (Överkurs för de fotbollsintresserade: Blåvitt vann träningsmatchen i lördags mot lila klubben från Munkebäck med 3-0. Gött, så gött. Söder, med ny frisyr, gjorde två mål. Också gött.)
Idag har vi firat 1 söndagen i fastan genom högmässobesök i Värö. När vi kom hem hade de första åkarna gått i mål i Vasaloppet. Sicka hjältar! Coolast kommentar kom från Gunde Svan, som åkte loppet med en gammal kompis. På frågan om han var trött sa han:
- Hm, man har ju lite överkapacitet i kroppen, så det var en lugn förmiddag idag.
Det är inte många som kan säga så efter att ha åkt skidor i nio mil....
I morgon startar en ny vecka. Den inleds med två dagar på stiftsgården - handledarutbildning. Så det är bara att gå och packa för ännu en liten resa i stiftets tjänst.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Ett tips från en som redan betalt av sitt CSN-lån!! Om man vill, går det betala en mindre summa till CSN varje månad utan att det kostar extra.

MVh den skuldfrie! (Förutom ett lån på en smutsig bil!)

02 mars, 2009 19:56  
Anonymous Anonym sa...

Duktigt av Blåvitt å slå ett så bra lag som Munkebäck:P

03 mars, 2009 11:09  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida