head> Livet i prästgården: IFK Göteborg - Fredriksstad FF 6-2

2009/02/19

IFK Göteborg - Fredriksstad FF 6-2


"Äntligen!" ropar förhoppningsvis alla bloggläsare. Nu har det börja komma fotbollsinlägg på Livet i Prästgården.
Och vilken start det blev! Blåvitt tog emot norska silvermedaljörerna från 2008 på Valhallas plastmatta och tjoflöjt vad bra det gick.
En 4-1-4-1 uppställning resulterade i två (!) hat-trick. Hysén (för den oinvigde: det är han på bilden, och ja, hans far heter Glenn) och Wernbloom gjorde tre mål var. Enligt nätrapporterna var det dock två andra spelare - kantspringarna Sella och Bärkroth - som gjorde bäst ifrån sig. Snacka om rivstart. Det var grymt länge sedan man fick uppleva tennissiffror på en änglamatch.
Själv var jag inte på där - jag satt i Väröbacka GIFs klubblokal på tränarmöte. Det var viktiga frågor på dagordningen. Hur ska vi göra med 99:orna? Förra året hade vi inte tillräckligt med spelare, så i vilket lag ska de spela i år? Ska de gå ihop med pojkar födda 00? Eller ska de vara med 98:orna? Svaret blev....de får välja själva. De spelare som vill satsa lite mer får träna med de äldre killarna och de 99:or som vill ta det lite lugnare och inte känna pressen att prestera kan träna med de lite yngre. Utifrån förutsättningarna tyckte jag att det blev ett bra beslut. Och i vilket lag sonen tänker spela nästa år är nog inte så svårt att gissa...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida