head> Livet i prästgården: En händelserik lördag

2009/08/08

En händelserik lördag

Fullt ös medvetslös - så skulle man kunna sammanfatta denna lördag.
Dagen började med att H och I åkte iväg på en premiär. Sonen har länge velat prova orientering och idag var det äntligen dags. Tillsammans med några som varit med förr åkte de till en tävling i närheten av Hällingsjö (tror jag). Där begick I sin premiär för klubben OK Löftan. De hade en slags prova-på-bana där en vuxen kunde följa efter som skugga och hjälpa barnet om det skulle behövas. Men det var med karta, en digital kontrollmojäng på fingret och så vidare. Fotbollen har fått konkurrens, det här föll sonen i smaken. Ni som känner honom blir nog inte särskilt förvånade. En sport som går ut på att springa fort genom skogen samtidigt som man behöver tänka lite - kan inte bli så mycket bättre!
För egen del började dagen lite lugnare. Jag höll mig hemma och fixade lite. Sedan var det dags att åka till Bua och ha en vigsel. Den skulle vara utomhus och med tanke på hur varmt det var idag så gällde det att inte hålla på för länge. Alla badade i svett. Men nu är de gifta!
Om en liten stund ska vi åka iväg på nästa evenemang. En god vän ska fira sin 40-årsdag på Ästad 4H-gård. Facebook-uppgifter tyder på att vi blir över 100 personer. Det ska bli spännande!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida