head> Livet i prästgården: Dan före dan...

2007/10/27

Dan före dan...


Bara ett dygn kvar till årets match. Vad ska man ta sig till? Det är olidligt (jag lovar, jag är inte ironisk). Ullevi är utsålt, över 40.000 personer har lyckats få biljett. Tre biljetter ligger här i prästgården och bara väntar på att användas. På svarta marknaden kostar en biljett över 1000kr (Helena trodde inte sina öron...). Kan ni redan höra klackens sång..."ÅH ÄNGLARNA, SHALALALALALA, ÅH ÄNGLARNA SHALALALALALA"? Mäktigt är bara förnamnet.
Man ska ju inte ta ut något i förskott, det är en gammal sportsanning, men igår kunde jag inte låta bli att köpa ett paket pytt. Vad ska man annars äta en guldkväll?
Undra hur spelarna känner sig idag? Det gäller att ha rätt målbilder i skallen. Boom-boom Wernblom visualiserar en stolpretur som han dundrar in. Walle tänker på hur hörnan slås mot bottre stolpen där han går upp i en nickduell - och tjong i mål! Sella ser framför sig hur han bryter in från högerkanten och slår ett stenhårt skott mellan benen på nån skånsk försvarare och vidare in bakom målis vid första stolpen. Hysén drömmer om hur han kommer fri med målvakten och upprepar Jesper Blomqvists fint från 1995 (kommer ni ihåg den?). Bengan ser för sitt inre öga hur han slänger sig åt vänster och tippar den stenhårda frisparken till hörna...och någon övar på att lyfta pokalen. Men jag vet inte vem. Det brukar ju vara lagkaptenen som tar emot pokalen, men Alexandersson är skadad och vik. kapten Johansson är ju avstängd. Men det spelar ingen roll vem som kliver upp på den provisoriska scenen på Ullevis gräsmatta...det viktiga är att guldet ska hem till Göteborg!

3 kommentarer:

Blogger FamiljenWilder sa...

Vi önskar dig (och laget) LYCKA TILL. Ser verkligen fram mot att Fågel Fenix ängtligen (sic!) ska stiga ur askan.

Annars finns det en ny fråga att svara på... om du är intresserad.

27 oktober, 2007 19:36  
Anonymous Anonym sa...

Förresten, Gunnar. Känner du till om Wise Men kommer vara på plats?

27 oktober, 2007 19:37  
Anonymous Anonym sa...

Gunnar!
Det verkar som du ofta tillbringar helgerna på fotbollsarenan!!

Vi från Schriesheim önskar dig och Änglarna lycka till guldet.

28 oktober, 2007 18:02  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida