head> Livet i prästgården: Branäs - here we come

2008/02/09

Branäs - here we come

Så var det snart dags att åka till snön. I morgon bitti åker vi iväg i blå bilen (nytvättad! Det måste man inför en långresa, eller hur?!) till Branäs i norra Värmland. Det hela är ett samarrangemang med familjen Rönnelius från Bua och det kommer med största sannolikhet innebära många skratt, billigt "danskt" vin (har dock smugglat med nåt mer seriöst...) och fullt ös. De har nämligen med sig en 6-åring och en 4-åring.
Målsättningen är att har roligt tillsammans i familjen, åka skidor, uppleva "stug-after-ski" och koppla av. Prognosen är god: det finns förutsättningar för allt detta.
Medan vi packat här hemma har vi också tittat på Melodifestivalen. Med tanke på det stora intresset bland bloggens läsare för detta evenemang vill jag lämna en liten kommentar i ämnet: Sjögren från Värmland är ett skämt. Har ni röstat på honom uppmanar jag er att omedelbart ompröva er smak. Isak är lite knäckt över att pudlarna inte gick till Globen direkt och själv tyckte jag att introt till Amy Diamonds låt lät lite som en gammal Depeche Mode-låt (närmare bestämt Personal Jesus). Någon som håller med?
Nu blir det bloggpaus ett tag - rapport med bilder kommer när vi är tillbaka!

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Definitivt Personal Jesus i hennes intro! Tänkte precis samma sak! Bra låt faktiskt. Men Christer Sjögren... hjälp.
Ha en härlig skidvecka!
/Sarah

10 februari, 2008 22:13  
Anonymous Anonym sa...

Man dator har inte uppdaterat sedan "hej då julen", undrade varför du slutat blogga, men icke - nu dök det upp en hel månads inlägg!
Ja, sjögren ja. Jag försökte överrösta hans låt med "jag mår illa" - kunde ju klart stängt av ljudet bara...

15 februari, 2008 10:28  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida